Aktuális akcióimat a blogomban illetve a szolgáltatások menüpontokban találod meg :)

Személyiség és sorselemzés
15.000 Ft / alkalom
Előzetes adategyeztetéssel (mely után a képletet kidolgozom), majd személyes, 1 órás konzultációval (helyszín- Budapest belváros, 11. kerület – Szent Gellért tér, illetve egyeztetés szerint)
 
Tanácsadás rúnákkal
8.000 Ft / alkalom
A tanácsadás történhet személyesen, Budán a 11. kerület Szent Gellért térnél, illetve skype-on is, ha vidéken, vagy külföldön élsz. Időtartam: 30-40 perc
 
Csoportos és egyéni családállítás
15.000 Ft / alkalom
Időtartam 60-90 perc (helyszín: Budapest belváros 11. kerület Szent Gellért tér)
Időpontok folyamatosan, hétköznap és hétvégén is. ("Aktuális időpontok" menüpont alatt találod az épp esedékes egyéni és csoportos időpontokat, ha egyik se jó, jelezd és keresünk neked mást)

Szolgáltatásaim árai bruttó árak és forintban értendők.

A szolgáltatások menüpont alatt mindegyik módszerhez találsz egy rövid leírást, mely alapján eldöntheted, melyiket vennéd igénybe. Ha tanácstalan vagy, segítek megkeresni a neked leginkább megfelelőt – a problémádra való megoldás szemszögéből.

Aktuális, megoldandó témádtól függően akár egy alkalom is elég lehet, hogy tovább tudj lépni, megláss egy olyan momentumot, felismerj valami olyan apróságot, amitől máris tisztábban látsz, és meg tudod tenni a következő lépést.

cropped-felt.jpg

 

Hogy tudsz kapcsolatba lépni velem?

Időpontegyeztetés: +36 70 4545 716
E-mail: szilvi@lelekjaro.hu

Rólam