Betegségek, fizikai tünetek lelki háttere sok esetben átvilágítható, megszüntethető családállítással, ha az állításvezető ismeri és a gyakorlatban felismerni, értelmezni tudja a hellingeri törvényeket. (a rend nem magától áll helyre egy állításban, a képviselők pedig biztonságos szakmai felügyelet nélkül bevonódhatnak a témába, de erről már olvashattatok)

Ugyanakkor: egy fejfájás néha csak egy fejfájás, én személy szerint szeretem tesztelni és kizárni első körben az életmódból, környezeti hatásokból, egyéb elsődleges faktorokból fakadó esetleges hatásokat, és logikusan haladni az esetleges kiváltó okok között, – ne indítsunk egyből előző élettel és karmával, – ha valami ide is vezet adott esetben – (ne zárjunk ki semmit, aminek az ellenkezőjét sem tudjuk bizonyítani, sőt) – amíg a mostani, itteni saját, vagy transzgenerációs részt nem oldjuk, teljesen mindegy, mit csinálunk az előző életes hatással.
Állításkor kötelezően tájékoztatunk téged, azaz a kedves klienst, hogy ami itt történik, az csak a lelki rész rendezése, nem minősül orvosi kezelésnek, terápiának, gyógyításnak, és fontos, hogy betartsd amit az orvosod előírt.

em

Hogyan kapcsolódunk össze, hogyan segítünk be a családunkban, ha valaki beteg? Hozzuk egy az egyben az ő tüneteit, vagy ott lesz problémánk, ahol a saját szervezetünk a leggyengébb. Például. – és még sok más módon…kreativitásunk ezen a területen is kiemelkedő tud lenni. Sajnos…
Ha a betegségünket ilyen módon használjuk valamire, akkor nagyon nehezen tudunk majd megszabadulni tőle, – kivéve, ha felismerjük, hogy mit mutat meg nekünk, és a helyére tesszük az ezzel kapcsolatos lélekszintű megéléseinket. Erre való (többek közt) a családállítás.

Betegségek, fizikai tünetek – családállító szemmel (1.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.