A családállítás önmagában egy spirituális módszer, ez azonban nem jelenti azt, hogy nem lehet következetesen és logikusan használni. (Legyen szó akár egy családdal kapcsolatos blokk oldásáról, akár egészen elvont témákról…)

Én azt vallom, hogy ne csak érezd, hanem értsd is ami történik, ezért – főleg az egyéni állításoknál- mindig elmondom a kibontakozó háttér dinamikákat, a hellingeri törvények vonatkozó részét – amiket ha oldunk, örökre megszabadulhatsz a problémádtól. :)

Sokféle helyzetet tudunk vizsgálni ezzel a módszerrel, gyakori témák közül néhány, ami akár téged is érinthet:

  •  nem abban a párkapcsolatban vagy, amiben szeretnél lenni,
  • másképp gondolkodsz, másképp élsz, mint a szüleid, úgy érzed nem tudnak elfogadni (nemi identitásod vagy szexuális irányultságod miatt, például)
  •  nincs párkapcsolatod, valamiért nem jön össze
  • (visszatérő) betegségeid vannak, vagy olyanok, amiknek lehet lelki eredetű oka, vagy csak egyszerűen nem érzed jól magad a bőrödben, nincs energiád a hétköznapokra sem, stb.
  • nem tudsz elindulni spirituális utadon, azt sem tudod miben higgy, vagy már elindultál, de nem tudod jó-e ez az irány stb.
  • nem tudsz bánni a pénzzel
  • elszabotálod a sikert, akár annyira, hogy folyton a létfenntartásért küzdesz, vagy ha sokat keresel, mind elúszik, stb.
  • rossz a kapcsolatod a szüleiddel, testvéreddel, munkatársaiddal, környezeteddel
  • nem azt munkát végzed, amit szeretnél (ennek is lehetnek fokozatai, onnantól, hogy tudod mit szeretnél, de nem mered, egészen addig, hogy nem tudod mit szeretnél, csak azt tudod, hogy amit most csinálsz, ahhoz semmi közöd)
  •  nem tudod elengedni meghalt rokonodat, vagy szakításkor a parnere(i)det

illetve – lehet, hogy még meg sem tudod fogalmazni, mi a baj, egyszerűen csak: nem azt a minőségű életet éled, amire vágysz.

A fentiek mind lehetnek családállítási témák, és bármi más is, ami neked problémát okoz..

Egyéni és csoportos formában is dolgozom, a módszert Magyarország legnagyobb, nemzetközi szintű képzőhelyén, a német rendszerállítók szövetségének (DGfs) tagjánál, a Rendszerakadémián, Féderer Ágnestől és Csurgó Sándortól tanultam. Nemzetközileg minősített végzettségem: Családállító Tanácsadó.

Megoldás orientáltan vezetem az állításokat, ezt azt jelenti, hogy sosem visszafelé megyünk, a problémába, hanem megoldási lehetőségeket konstruálunk- miértek helyett arra koncentrálunk, hogyan juthatsz előre, előrébb! Az a fontos, hogy mit szeretnél, min szeretnél változtatni. Amellett, hogy megértjük, mi zajlik a lelkünk mélyén, hatunk a tudatalattinkra, hogy az eddigi gátak/elakadások feloldódhassanak.

Az egyéni állításokon ketten vagyunk jelen, én az állításvezető, és te a kliens :). A témád szereplőit, az úgy nevezett rendszerelemeket/képviselőket lapok segítségével jelenítjük meg. Kipróbálhatod, hogy mi van a felszín alatt, a lelkedben egy konfliktus, vagy helyzet kapcsán, és lépéseket teszünk a megoldás felé. Abban tudlak támogatni, hogy felismerd a kivezető utat a problémáidból, és megtedd az ehhez szükséges lépéseket. Ne ragadj bele abba ami nem jó neked, visszahúz! :)

Az egyéni állítás ugyanolyan hatékony, mint a csoportos, de ha nem szeretnéd mások előtt elmondani a témádat, vagy nagyon speciális az időbeosztásod, gyere el egyéni időpontra, így csak veled foglalkozom, akkor, amikor neked jó.

Az állításoknak lehet terápiás hatása, de a módszer nem minősül terápiának. (Csak mentálisan egészséges, pszichiátriai kezelés alatt nem álló klienseket tudok ezzel a módszerrel vállalni.)

Az egyéni állítások 80-110 percet vesznek igénybe.

Az egyéni állítás ára: 15.000 forint

A csoportos állítás ára:12.000 forint

Csoportban részvétel téma nélkül segítőként 4.000 forint

(Helyszín: Budapest XI. kerület Szent Gellért tér)

Hogy tudsz kapcsolatba lépni velem?

Időpont egyeztetés:

+36 70 4545 716
E-mail: szilvi@lelekjaro.hu

Rólam