A tanácsadás egyéni formában személyesen, illetve skype-on is remekül működik. (vidékről, vagy külföldről is jelentkezhetsz rá!)

A rúnákkal való első találkozásom óta rendkívül erősen kötődöm ezekhez az ősi, mágikus eszközökhöz, melyeket már időszámításunk szerint 150 körül használtak az északi, germán népek, nemcsak írásra, hanem mágikus tevékenységek elvégzésére, mágiára, jóslásra is.norns

Mitológiai eredetük Odinhoz, a skandináv mitológia Ász főistenéhez kapcsolódik, aki a szent leírások szerint (Havamal) 9 napig függött az Yggdrasilon magát saját lándzsájával átszúrva, egyik szeme világát adva rúnák bölcsességéért, tudásáért.

Az ő áldozatának köszönhetően van ma is lehetőségünk ezzel a módszerrel segítséget kérni sorsunk kérdéseiről aktuális problémáink megoldásaihoz.

Manapság a rúna szettek közül a futhark a legelterjedtebb (24+1), én azonban nem ezt, hanem a (méltatlanul) kevésbé ismert észak-umbriai, 33-as szettet használom.

A rúnák megmutatják, merre tovább, mi a megfelelő döntés, legyen szó üzleti, szerelmi vagy önfejlődési kérdésekről, utazásokról, tanulásról, hivatásbeli kérdésekről, szinte nincs olyan terület, amit ne térképezhetnénk fel a segítségükkel.

Az elkövetkező fél-egy éves időszakra láthatunk rá a segítségükkel.

A tanácsadás helyszíne: Budapest XI. kerület Szent Gellért tér

A rúnákkal történő tanácsadás ára 8.000 forint (30-40 perc)

Jelentkezz és mérd fel a lehetőségeidet! :)